Fyra månader sedan sist

Tänk att det har gått fyra månader sedan jag bloggade senast. Om ni bara visst allt som har hänt. Just nu sitter jag i Sundsvall. Jag läser journalistik. Idag har jag ägnat hela dagen åt att skriva praktikbrev. I februari drar jag ut på fyra månaders praktik.

Sedan jag skrev sist har jag knappt rört min kamera. Men jag börjar nu känna att jag saknar det, det är väl därför jag helt plötsligt bloggar igen. Så förhoppningsvis kommer det massa bilder.

Nu när jag nästan är klar med mina praktikbrev inser jag att jag lagt mer tid layouten och bilderna än själva texten. Så typiskt mig. Det har däremot gjort att jag inte kan välja bild.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

Miss Li

Hej. Sommaren är här. Jag har tagit examen, den ni. Woop Woop!

Det var ett tag sedan nu men jag fotograferade Miss Li när hon spelade på Conventum i Örebro men här kommer lite bilder.

Detta bildspel kräver JavaScript.


Long time no blogpost

Oj vad längesedan jag hade tid att sitta här och skriva ett blogginlägg. Jag har fullt upp med C-uppsats och jobbsökande. Har precis lämnat in C-uppsatsen för sista handledning, den ska vara klar om en vecka. Sinnessjuk känsla. Väntar på svar från ett jobb också, var på slutintervju den 13 maj och väntar just nu väldigt otåligt. Jag har lite dåligt tålamod, jag gillar att veta grejer och köra på, fullt ös medvetslös! Många bollar i luften och sådana klichéer. Jag har sedan sist iallafall hunnit fotografera Miss Li(ett inlägg om det kommer senare) och min kompis Marie, som är gravid med sitt andra barn! Hon har redan världens sötaste son, så denna nya lilla parvel kommer bli minst lika förtjusande 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.


Visitkort

Jag har skapat lite visitkort. Med information på ena sidan och mina bilder på andra sidan. På så sätt har jag kombinerat visitkort med portfolio, lite smart tycker jag. Snyggt vart det med. Gjorde dom på MOO, sjukt bra kvalité.

DSC_2198 DSC_2334


Det här med jämställdhet i fotografbranschen, och musikbranschen.

Rockfotoemma reflekterar alltid sjukt bra kring jämställdhet, denna gången om i fotografbranschen men även musikbranschen. Läs hennes senaste inlägg här

DSC_1038

Laleh 2012


Fuck Cancer

För en tid sedan köpte jag ett sjukt coolt linne av Ungcancer för att stödja deras fantastiska arbete. Tack vare min nya fjärrutlösare kunde jag ta lite schyssta självporträtt, på mig och den mest betydande tröjan jag har i min garderob.

DSC_2258 DSC_2274


Jourkatterna Wall-e och Lina

För tillfället har jag två jourkatter från Örebro Katthem, ena Wall-e eller Ask som han egentligen heter, han är en skygg gråblå katt som innan han kom till oss bott på en soptipp(därför namnet Wall-e, som filmen). Han har börjat komma fram nu och gillar att bli klappad, på hans villkor. Framförallt gillar han att busa med sin nya kattkompis Lina. Lina(Axelina) är en tamis och mest vill mysa eller busa eller tigga go mat. Fina små varelser.

Detta bildspel kräver JavaScript.